Υπάρχει κάποια διατροφή που ενισχύει τη γονιμότητα;

Κι όμως μια Αμερικάνικη έρευνα, στην οποία έλαβαν μέρος πάνω απο 18.000 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, υποστηρίζει ότι ακολουθώντας την δίαιτα των Willet και Chavarro του Χάρβαρντ οι γυναίκες αυξάνουν την πιθανότητα να πετύχουν μια εγκυμοσύνη.

Διατηρείστε τη γονιμότητά σας με Κρυοσυντήρηση Ωαρίων

Κρυοσυντήρηση Ωαρίων είναι η κατάψυξη ωαρίων με σκοπό να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για να μας δώσουν εγκυμοσύνη με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Εξωσωματική γονιμοποίηση: Ποιοι παράγοντες σας επηρεάζουν και πώς να αντιμετωπίσετε ενδεχόμενες αποτυχίες

Η εξωσωματική γονιμοποίηση αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο τη μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με τα καλύτερα αποτελέσματα, με ασφαλή εφαρμογή, από το 1978 μέχρι σήμερα.

Τα στάδια της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Στις μέρες μας παρατηρείται συχνά το φαινόμενο τα νέα ζευγάρια να αναβάλουν την διαδικασία τεκνοποίησης.  Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο επειδή μέχρι τα 35 τους χρόνια, κάτα μέσο όρο, τα ζευγάρια εστιάζουν συνήθως σε σπουδές και καριέρα. Στην πραγματικότητα όμως αυτή είναι μια κρίσιμη ηλικία για την γυναίκα καθώς αρχίζει να μειώνεται απότομα η γονιμότητά της. Μια μέθοδος αντιμετώπισης της υπογονιμότητας είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση.


Τηλέφωνα επικοινωνίας:
 210 61 78 200 & 6948 430 005
e-mail: info@nikosbardis.gr

 

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ακολουθήστε μας